Centre"

"experience

le duc

nieuwe

het

Vegan Chili Cheese Nuggets

Een product dat recent in onze proefkeuken is ontwikkeld, is de Vegan Chili Cheese Nugget. In dit co-developmenttraject heeft
ons R&D team zijn expertise en ervaring op het gebied
van veggie snacks ingezet om samen met de klant
een mooi product te maken. En dat is gelukt!
De Vegan Chili Cheese Nugget is een
uniek en populair product geworden,
dat sinds kort bij een van de grote
QSR-ketens in Londen verkocht
wordt. We hopen nog veel
soortgelijke snacks te mogen maken.

Met volle kracht vooruit

Een waardevolle samenwerking

Met de recente uitbreiding van de Le Duc fabriek in Stellendam hebben we nu niet alleen een mooie transparante proefkeuken, maar ook een extra productiehal. Deze is er in slechts 3 maanden tijd bij gebouwd! De productiecapaciteit is daarmee flink uitgebreid en dat was nodig ook, want de vraag naar vega snacks en kaassnacks is erg groot. Zes dagen per week, 24 uur per dag, produceren we de lekkerste producten. Dagelijks rollen er in onze fabriek wel 10 miljoen uienringen en miljoenen kaassnacks van de band! We gaan met volle kracht vooruit om iedereen te laten genieten van de veggie snacks waar we zo trots op zijn.

Terug naar de proefkeuken, want hier gebeurt het dus allemaal. U kunt zich voorstellen dat dit een echt proefparadijs is. De lekkerste veggie snacks gevuld met groente en kaas komen hier voorbij! Achter een glazen wand werken we hier 100% transparant in onze ingrediënten en bereidingswijze. De proefkeuken is de plek waar onze kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd, zodat we producten van constante hoge kwaliteit blijven bieden. Hier is dan ook allerlei professionele keukenapparatuur aanwezig zoals ovens, frituur en warmhoudstations, maar ook de airfryer ontbreekt hier niet. Zo testen en optimaliseren wij allerlei bereidingswijzen. Ook worden hier nieuwe veggie snacks ontwikkeld, vaak samen met onze klanten. De proefkeuken is gekoppeld aan de productie, waardoor alles wat ontwikkeld wordt direct uitvoerbaar is. Dit verkort de ontwikkelingstijd voor onze klanten. Een mooie samenwerking tussen R&D, productie en onze klanten!

Bent u wel eens bij ons op bezoek geweest? Dan staat u voor een verrassing, want een bezoek aan Le Duc ziet er sinds deze zomer heel anders uit. Wij zijn namelijk enorm uitgebreid! Als u binnenkomt via onze hoofdingang, ziet u al snel rechts de glazen wanden van de nieuwgebouwde proefkeuken. Hier is ons R&D team aan het werk. De proefkeuken staat tussen het kantoor en de productie in en is daarmee het kloppende hart van de locatie. Door deze positie hebben onze productontwikkelaars makkelijk toegang tot de productiehal. Daar komen ze dan ook vaak! Famke Borgstijn, Senior Productontwikkelaar bij Le Duc, licht toe: “Ik maak graag een praatje met de productiemedewerkers over de veggie snacks die we maken. Kunnen bepaalde producten worden geoptimaliseerd? Zijn er ingrediënten of instellingen die aangepast moeten worden? Juist door deze korte lijnen en een goede samenwerking tussen R&D en productie worden de beste producten gemaakt!” Ook maakt dit het mogelijk om in korte tijd op te schalen. Famke: “In een recent ontwikkelingstraject met een nieuwe grote klant hoefde het bijvoorbeeld maar drie maanden te duren tot drie gloednieuwe producten inclusief verpakkingen klaar waren voor productie!”

het

"experience

le duc

nieuwe

Centre"

Met de recente uitbreiding van de Le Duc fabriek in Stellendam hebben we nu niet alleen een mooie transparante proefkeuken, maar ook een extra productiehal. Deze is er in slechts 3 maanden tijd bij gebouwd! De productiecapaciteit is daarmee flink uitgebreid en dat was nodig ook, want de vraag naar vega snacks en kaassnacks is erg groot. Zes dagen per week, 24 uur per dag, produceren we de lekkerste producten. Dagelijks rollen er in onze fabriek wel 10 miljoen uienringen en miljoenen kaassnacks van de band! We gaan met volle kracht vooruit om iedereen te laten genieten van de veggie snacks waar we zo trots op zijn.

Met volle kracht vooruit

Vegan Chili Cheese Nuggets

Een product dat recent in onze proefkeuken is ontwikkeld, is de Vegan Chili Cheese Nugget. In dit co-developmenttraject heeft ons R&D team zijn expertise en ervaring op het gebied van veggie snacks ingezet om samen met de klant een mooi product te maken. En dat is gelukt! De Vegan Chili Cheese Nugget is een uniek en populair product geworden, dat sinds kort bij een van de grote QSR-ketens in Londen verkocht wordt. We hopen nog veel soortgelijke snacks te mogen maken.

Een waardevolle samenwerking

Terug naar de proefkeuken, want hier gebeurt het dus allemaal. U kunt zich voorstellen dat dit een echt proefparadijs is. De lekkerste veggie snacks gevuld met groente en kaas komen hier voorbij! Achter een glazen wand werken we hier 100% transparant in onze ingrediënten en bereidingswijze. De proefkeuken is de plek waar onze kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd, zodat we producten van constante hoge kwaliteit blijven bieden. Hier is dan ook allerlei professionele keukenapparatuur aanwezig zoals ovens, frituur en warmhoudstations, maar ook de airfryer ontbreekt hier niet. Zo testen en optimaliseren wij allerlei bereidingswijzen. Ook worden hier nieuwe veggie snacks ontwikkeld, vaak samen met onze klanten. De proefkeuken is gekoppeld aan de productie, waardoor alles wat ontwikkeld wordt direct uitvoerbaar is. Dit verkort de ontwikkelingstijd voor onze klanten. Een mooie samenwerking tussen R&D, productie en onze klanten!

Bent u wel eens bij ons op bezoek geweest? Dan staat u voor een verrassing, want een bezoek aan Le Duc ziet er sinds deze zomer heel anders uit. Wij zijn namelijk enorm uitgebreid! Als u binnenkomt via onze hoofdingang, ziet u al snel rechts de glazen wanden van de nieuwgebouwde proefkeuken. Hier is ons R&D team aan het werk. De proefkeuken staat tussen het kantoor en de productie in en is daarmee het kloppende hart van de locatie. Door deze positie hebben onze productontwikkelaars makkelijk toegang tot de productiehal. Daar komen ze dan ook vaak! Famke Borgstijn, Senior Productontwikkelaar bij Le Duc, licht toe: “Ik maak graag een praatje met de productiemedewerkers over de veggie snacks die we maken. Kunnen bepaalde producten worden geoptimaliseerd? Zijn er ingrediënten of instellingen die aangepast moeten worden? Juist door deze korte lijnen en een goede samenwerking tussen R&D en productie worden de beste producten gemaakt!” Ook maakt dit het mogelijk om in korte tijd op te schalen. Famke: “In een recent ontwikkelingstraject met een nieuwe grote klant hoefde het bijvoorbeeld maar drie maanden te duren tot drie gloednieuwe producten inclusief verpakkingen klaar waren voor productie!”