VOOR dEZE WINTER

recepten

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
2 kroppen baby romainesla,
in losse blaadjes
2 gele paprika’s, in blokjes
100 g peen julienne
1 limoen, het sap
½ rode kool, in reepjes
300 g bonenmix, uitgelekt
15 g peterselie, fijngehakt
2 el crème fraîche
2 tl Mexicaanse kruiden (of komijn-, chili- en paprikapoeder)
zonnebloemolie
zout en peper 

Voor de snelle gepekelde rode ui
2 rode uien,
in halve ringen
100 ml wittewijnazijn
100 ml water
2 el suiker
1 tl zout

Bereidingswijze
❶ Verhit zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak hier 5 minuten de paprika in tot deze goudbruin kleurt. Voeg vervolgens de bonen en de Mexicaanse kruidenmix toe en meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
❷ Pekel ondertussen de rode ui. Verwarm hiervoor in een steelpannetje op middelhoge temperatuur de wittewijnazijn, het water, de suiker en het zout tot het geheel kookt en de suiker opgelost is. Giet het kokende mengsel in een kom bij de rode ui en zet 10 minuten apart in de koelkast.
❸ Maak de limoen-crème-fraîche-dressing. Schep hiervoor de crème fraîche in een kom, voeg hier het limoensap aan toe en meng dit. Breng op smaak met peper en zout.
❹ Meng de romainesla, de rode kool, een kwart van de dressing, de paprika-bonenmix en de julienne wortel in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❺ Bereid de Nacho Cheese Bites in de friteuse in zo’n 3 minuten op 175 °C of 8-9 minuten in de voorverwarmde oven op 220 °C.
❻ Verdeel de salade over de borden, garneer met de Nacho Cheese Bites en maak af met de overgebleven dressing en peterselie. Serveer direct.

Onze nieuwe Nacho Cheese Bites zijn lekker bij de borrel, maar doen het ook goed in een lekkere salade. Maak bijvoorbeeld deze salade met gemengde bonen, romainesla, rode kool, wortel en gepekelde ui. Serveer met een frisse limoen-crème-fraîche-dressing, garneer met wat peterselie en u hebt een heerlijke gevulde salade vol smaak!

VEGA

Salade met Nacho Cheese Bites

Bereidingswijze
❶ Begin met de peterselieyoghurt. Meng hiervoor de yoghurt en de peterselie in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❷ Bereid de Cream Cheese Jalapeños in de friteuse op 175 °C voor 3 minuten of in de voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❸ Verwarm de tacoschelpen door ze 5-10 minuten in de voorverwarmde oven op 200 °C te leggen.
❹ Verdeel over elke taco een lepel peterselieyoghurt, wat romainesla, een lepel mais, een aantal Cream Cheese Jalapeños, en mangostukjes. Maak af met wat peterselie en uienringen naar smaak en serveer direct.

Taco’s zien er altijd gezellig uit en zijn ook goed geschikt om te delen! Taco’s kunt u heerlijk vullen met onze knapperige en pittige Cream Cheese Jalapeños, zo krijgen ze een lekkere bite! Vul de taco’s met ingrediënten zoals mango en een peterselieyoghurtdressing en u heeft een verrassend en smaakvol gerecht op de kaart staan.

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

18 Cream Cheese Jalapeños
12 tacoschelpen  
2 rode uien, in halve ringen
2 kroppen baby romainesla, in reepjes
1 mango, in blokjes
150 g mais
zout en peper

Voor de peterselieyoghurt 
150 g Griekse yoghurt
10 g peterselie, fijngehakt

Taco’s met Cream Cheese Jalapeños, mango en peterselieyoghurt

Ingrediënten
voor 4 personen

4 Asian Style
Quinoa Burgers
4 hamburgerbroodjes
1 komkommer,
in dunne linten
2 lente-uien,
in dunne ringen
1 rode peper,
in dunne plakjes
zonnebloemolie
zout en peper

Voor de hoisinketchup
3 el ketchup
2 el hoisinsaus

Voor de spitskool-wortelsalade
150 g peen julienne
½ spitskool,
in dunne reepjes
2 el mayonaise
1 tl sriracha

Bereidingswijze
❶ Begin met de spitskool-wortelsalade. Meng de ingrediënten voor de salade in een kom en hussel het geheel door elkaar.
❷ Maak de hoisinketchup door de ketchup te mengen met de hoisinsaus.
❸ Verhit zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoge temperatuur. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en bak ze 2-3 minuten op de opengesneden kant tot ze lichtbruin kleuren. Haal de broodjes uit de pan.
❹ Voeg vervolgens nog wat extra zonnebloemolie toe aan de warme pan en bak hierin op middelhoge temperatuur de Asian Style Quinoa Burgers aan beide kanten 4 minuten, totdat de burgers goudbruin gekleurd zijn. Of bereid ze in de friteuse op 175 °C voor 3 minuten.
❺ Beleg de hamburgerbroodjes achtereenvolgens met een lepel ketchuphoisin, een paar plakken komkommer, een Asian Style Quinoa Burger en een lepel spitskool-wortelsalade. Maak af met een paar plakjes rode peper en leg als laatste de bovenkant van het hamburgerbroodje op de burger. Serveer direct.

Deze vegetarische Aziatische burgers met hoisinketchup stelen de show op uw menu. De volle smaak van de Asian Style Quinoa Burger wordt heerlijk aangevuld met deze spitskool-wortelsalade en sierlijke komkommerlinten. Meng voor het sausje wat ketchup met hoisinsaus en u heeft een verrassend smaakvolle en sierlijke vegaburger!

VEGA

Aziatische burger met hoisinketchup en spitskool-wortelsalade

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Natural Beer Battered Onion Rings
2 citroenen
2 teentjes knoflook
500 g cherrytomaten, gehalveerd
300 g paellarijst
200 g verse sperziebonen, gehalveerd
100 g doperwten
15 g peterselie
500 ml groentebouillon
2 tl paprikapoeder
1 tl saffraan

Bereidingswijze
❶ Verhit zonnebloemolie in een paella- of koekenpan op middelhoge temperatuur. Voeg vervolgens de tomaten en het paprikapoeder toe en roerbak het geheel 2 minuten. Voeg de rijst toe en schep goed door.
❷ Voeg de saffraan, twee soeplepels van de bouillon en het sap van 1 citroen toe en laat dit al roerend door de rijst opnemen. Voeg alle bouillon per twee soeplepels toe tot de rijst gaar is (dit duurt ongeveer 20 minuten).
❸ Voeg na 10 minuten de sperziebonen en doperwten toe en laat deze garen in de paella.
❹ Bereid de ondertussen de Natural Beer Battered Onion Rings in de friteuse op 175 °C voor 3-4 minuten of in de voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❺ Verdeel de paella over de borden en verdeel de uienringen over de paella. Garneer met peterselie en citroenpartjes van de overgebleven citroen. Serveer direct.

Het klassieke Spaanse rijstgerecht paella smaakt nóg beter met onze Natural Beer Battered Onion Rings. De combinatie van saffraan, tomaat en de rijke biersmaak van de uienringen geven het gerecht écht karakter, zodat niemand vlees of vis in dit gerecht zal missen!

VEGAN

Paella met uienringen

Bereidingswijze
❶ Verwarm de tortillawraps in een droge pan op middelhoge temperatuur voor 10 seconden per kant.
❷ Doe de sla en de cherrytomaten in een kom en maak aan met een scheut olijfolie en het limoensap. Breng op smaak met zout en peper.
❸ Bereid de Nacho Cheese Bites in de friteuse in zo’n 3 minuten op 175 °C of 8-9 minuten in de voorverwarmde oven op 220 °C.
❹ Smeer op elke tortilla een lepel crème fraîche en verdeel hierover de plakjes avocado, de salade, de Nacho Cheese Bites en de sjalot. Garneer met de tuinkers, koriander en wat jalapeñoplakjes. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
4 tortillawraps
2 avocado’s, in plakjes
1 sjalot, in dunne ringen
1 limoen, het sap
250 g cherrytomaten,
in kwarten
125 g crème fraîche
75 g gemengde sla melange
10 g koriander
10 g tuinkers
jalapeñoplakjes,
om te serveren
olijfolie
zout en peper

De frisse ingrediënten in deze tortilla’s maken een perfecte combinatie met de licht pittige Nacho Cheese Bites. Serveer deze tortilla’s met tuinkers en koriander, en voeg wat jalapeñoplakjes toe voor extra pit!

VEGA

Tortilla met Nacho Cheese Bites en frisse salade

VOOR dEZE WINTER

recepten

Bereidingswijze
❶ Verhit zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak hier 5 minuten de paprika in tot deze goudbruin kleurt. Voeg vervolgens de bonen en de Mexicaanse kruidenmix toe en meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
❷ Pekel ondertussen de rode ui. Verwarm hiervoor in een steelpannetje op middelhoge temperatuur de wittewijnazijn, het water, de suiker en het zout tot het geheel kookt en de suiker opgelost is. Giet het kokende mengsel in een kom bij de rode ui en zet 10 minuten apart in de koelkast.
❸ Maak de limoen-crème-fraîche-dressing. Schep hiervoor de crème fraîche in een kom, voeg hier het limoensap aan toe en meng dit. Breng op smaak met peper en zout.
❹ Meng de romainesla, de rode kool, een kwart van de dressing, de paprika-bonenmix en de julienne wortel in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❺ Bereid de Nacho Cheese Bites in de friteuse in zo’n 3 minuten op 175 °C of 8-9 minuten in de voorverwarmde oven op 220 °C.
❻ Verdeel de salade over de borden, garneer met de Nacho Cheese Bites en maak af met de overgebleven dressing en peterselie. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
2 kroppen baby romainesla,
in losse blaadjes
2 gele paprika’s, in blokjes
100 g peen julienne
1 limoen, het sap
½ rode kool, in reepjes
300 g bonenmix, uitgelekt
15 g peterselie, fijngehakt
2 el crème fraîche
2 tl Mexicaanse kruiden
(of komijn-, chili- en paprikapoeder)
zonnebloemolie
zout en peper 

Voor de snelle gepekelde rode ui
2 rode uien,
in halve ringen
100 ml wittewijnazijn
100 ml water
2 el suiker
1 tl zout

Onze nieuwe Nacho Cheese Bites zijn lekker bij de borrel, maar doen het ook goed in een lekkere salade. Maak bijvoorbeeld deze salade met gemengde bonen, romainesla, rode kool, wortel en gepekelde ui. Serveer met een frisse limoen-crème-fraîche-dressing, garneer met wat peterselie en u hebt een heerlijke gevulde salade vol smaak!

VEGA

Salade met Nacho Cheese Bites

Ingrediënten
voor 4 personen

18 Cream Cheese Jalapeños
12 tacoschelpen  
2 rode uien, in halve ringen
2 kroppen baby romainesla, in reepjes
1 mango, in blokjes
150 g mais
zout en peper

Voor de peterselieyoghurt 
150 g Griekse yoghurt
10 g peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze
❶ Begin met de peterselieyoghurt. Meng hiervoor de yoghurt en de peterselie in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❷ Bereid de Cream Cheese Jalapeños in de friteuse op 175 °C voor 3 minuten of in de voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❸ Verwarm de tacoschelpen door ze 5-10 minuten in de voorverwarmde oven op 200 °C te leggen.
❹ Verdeel over elke taco een lepel peterselieyoghurt, wat romainesla, een lepel mais, een aantal Cream Cheese Jalapeños, en mangostukjes. Maak af met wat peterselie en uienringen naar smaak en serveer direct.

Taco’s zien er altijd gezellig uit en zijn ook goed geschikt om te delen! Taco’s kunt u heerlijk vullen met onze knapperige en pittige Cream Cheese Jalapeños, zo krijgen ze een lekkere bite! Vul de taco’s met ingrediënten zoals mango en een peterselieyoghurtdressing en u heeft een verrassend en smaakvol gerecht op de kaart staan.

VEGA

Taco’s met Cream Cheese Jalapeños, mango en peterselieyoghurt

Bereidingswijze
❶ Begin met de spitskool-wortelsalade. Meng de ingrediënten voor de salade in een kom en hussel het geheel door elkaar.
❷ Maak de hoisinketchup door de ketchup te mengen met de hoisinsaus.
❸ Verhit zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoge temperatuur. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en bak ze 2-3 minuten op de opengesneden kant tot ze lichtbruin kleuren. Haal de broodjes uit de pan.
❹ Voeg vervolgens nog wat extra zonnebloemolie toe aan de warme pan en bak hierin op middelhoge temperatuur de Asian Style Quinoa Burgers aan beide kanten 4 minuten, totdat de burgers goudbruin gekleurd zijn. Of bereid ze in de friteuse op 175 °C voor 3 minuten.
❺ Beleg de hamburgerbroodjes achtereenvolgens met een lepel ketchuphoisin, een paar plakken komkommer, een Asian Style Quinoa Burger en een lepel spitskool-wortelsalade. Maak af met een paar plakjes rode peper en leg als laatste de bovenkant van het hamburgerbroodje op de burger. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

4 Asian Style
Quinoa Burgers
4 hamburgerbroodjes
1 komkommer,
in dunne linten
2 lente-uien,
in dunne ringen
1 rode peper,
in dunne plakjes
zonnebloemolie
zout en peper

Voor de hoisinketchup
3 el ketchup
2 el hoisinsaus

Voor de spitskool-wortelsalade
150 g peen julienne
½ spitskool,
in dunne reepjes
2 el mayonaise
1 tl sriracha

Deze vegetarische Aziatische burgers met hoisinketchup stelen de show op uw menu. De volle smaak van de Asian Style Quinoa Burger wordt heerlijk aangevuld met deze spitskool-wortelsalade en sierlijke komkommerlinten. Meng voor het sausje wat ketchup met hoisinsaus en u heeft een verrassend smaakvolle en sierlijke vegaburger!

VEGA

Aziatische burger met hoisinketchup en spitskool-wortelsalade

Bereidingswijze
❶ Verhit zonnebloemolie in een paella- of koekenpan op middelhoge temperatuur. Voeg vervolgens de tomaten en het paprikapoeder toe en roerbak het geheel 2 minuten. Voeg de rijst toe en schep goed door.
❷ Voeg de saffraan, twee soeplepels van de bouillon en het sap van 1 citroen toe en laat dit al roerend door de rijst opnemen. Voeg alle bouillon per twee soeplepels toe tot de rijst gaar is (dit duurt ongeveer 20 minuten).
❸ Voeg na 10 minuten de sperziebonen en doperwten toe en laat deze garen in de paella.
❹ Bereid de ondertussen de Natural Beer Battered Onion Rings in de friteuse op 175 °C voor 3-4 minuten of in de voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❺ Verdeel de paella over de borden en verdeel de uienringen over de paella. Garneer met peterselie en citroenpartjes van de overgebleven citroen. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Natural Beer Battered Onion Rings
2 citroenen
2 teentjes knoflook
500 g cherrytomaten, gehalveerd
300 g paellarijst
200 g verse sperziebonen, gehalveerd
100 g doperwten
15 g peterselie
500 ml groentebouillon
2 tl paprikapoeder
1 tl saffraan

Het klassieke Spaanse rijstgerecht paella smaakt nóg beter met onze Natural Beer Battered Onion Rings. De combinatie van saffraan, tomaat en de rijke biersmaak van de uienringen geven het gerecht écht karakter, zodat niemand vlees of vis in dit gerecht zal missen!

VEGAN

Paella met uienringen

Bereidingswijze
❶ Verwarm de tortillawraps in een droge pan op middelhoge temperatuur voor 10 seconden per kant.
❷ Doe de sla en de cherrytomaten in een kom en maak aan met een scheut olijfolie en het limoensap. Breng op smaak met zout en peper.
❸ Bereid de Nacho Cheese Bites in de friteuse in zo’n 3 minuten op 175 °C of 8-9 minuten in de voorverwarmde oven op 220 °C.
❹ Smeer op elke tortilla een lepel crème fraîche en verdeel hierover de plakjes avocado, de salade, de Nacho Cheese Bites en de sjalot. Garneer met de tuinkers, koriander en wat jalapeñoplakjes. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
4 tortillawraps
2 avocado’s, in plakjes
1 sjalot, in dunne ringen
1 limoen, het sap
250 g cherrytomaten,
in kwarten
125 g crème fraîche
75 g gemengde sla melange
10 g koriander
10 g tuinkers
jalapeñoplakjes,
om te serveren
olijfolie
zout en peper

De frisse ingrediënten in deze tortilla’s maken een perfecte combinatie met de licht pittige Nacho Cheese Bites. Serveer deze tortilla’s met tuinkers en koriander, en voeg wat jalapeñoplakjes toe voor extra pit!

VEGA

Tortilla met Nacho Cheese Bites en frisse salade